Juridisch advies en rechtsbijstand

Specialisaties rechtsbijstand

Heeft u juridisch advies nodig? Of wilt u juist een rechtszaak starten of bent u zelf gedagvaard? Mulderij Bedrijfsjuristen geeft juridisch advies én verleent deskundige proces- en rechtsbijstand. Mr. Arwin Mulderij heeft als voormalig advocaat ruime ervaring opgebouwd in het effectief oplossen van geschillen, als het kán zonder rechter, en als het moet via een gerechtelijke procedure. In zaken met een belang van hoger dan € 25.000 of in hoger beroepsprocedures werkt hij samen met Bart Breedijk die dan als procesadvocaat optreedt. Bart en Arwin beschikken gezamenlijk over meer dan 40 jaar praktijkervaring en zijn volledig op elkaar ingespeeld. We beschikken over meer dan gemiddelde kennis en ervaring op de volgende (rechts)gebieden, binnen het privaatrecht:

Algemene voorwaarden en contracten

Een bijzonder specialisme van ons juristenkantoor is het opstellen van algemene voorwaarden en diverse maatwerkcontracten. Op maat toegesneden op uw bedrijf, sector en klanten. Dat geldt ook voor Privacyverklaringen conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Het niet hanteren van algemene voorwaarden is niet zonder risico. Wilt u voorkomen dat u aansprakelijk wordt gesteld? Wilt u als bedrijf geen financiële en juridische risico’s lopen? Wij zorgen ervoor dat uw voorwaarden aan de eisen van de wet voldoen en juridisch “waterdicht” zijn.

Rechtsbijstandverzekering

Veel van onze cliënten beschikken over een rechtsbijstandverzekering. In het geval dat de gang naar de rechter nodig is kunt u uw rechtsbijstandverzekeraar opdracht verstrekken om de zaak door Mulderij Bedrijfsjuristen te laten behandelen voor rekening van uw verzekeraar. U heeft een wettelijk gewaarborgd recht om uw eigen jurist te kiezen, ongeacht of het gaat om een zaak die dient voor de rechtbank, hof, Hoge Raad of kantonrechter. Het Europees Hof van Justitie heeft in zijn uitspraak van 7 november 2013 dit onvervreemdbare recht nog eens onderstreept.

Meer weten over rechtsbijstand, algemene voorwaarden en contracten?

Neem contact op!