Testimonials

Ook te zien op LinkedIn

Arwin
Oscar K.W. Sijtsma, Yacht Master Ocean Instructor & Delivery Skipper (RYA)

“Arwin en zijn team deden voor mij een ingewikkelde incasso tegen een holdingbedrijf in Engeland voor in Nederland geleverde diensten aan een Belgisch dochterbedrijf. Na enkele interventies was een schikking getroffen waar de tegenpartij zich niet aan hield. Dat werd een rechtszaak onder Nederlands recht die gewonnen werd. Vervolgens moest de uitspraak betekend worden in Engeland voordat beslag gelegd mocht worden. Echter, door frequent slim aandringen met volharding is uiteindelijk na 8 maanden volledig betaald. Complimenten aan Arwin en zijn team. Opgelucht dat dit nare traject voorbij is en dat zij alle onderhandelingen en rechtsaspecten voor me gedaan hebben”.

Emmelieke van Winkoop, Manager, Van Winkoop Spuiterij B.V. | Van Winkoop Truckschade B.V. | Van Winkoop Reclame B.V. | Van Winkoop Autoschade B.V.

“Mulderij Bedrijfsjuristen is onze vaste “huisjurist” op het gebied van reguliere incasso’s en geschillen met leveranciers. Arwin heeft als incassospecialist al tientallen zaken tot een goed einde weten te brengen. Zijn brieven zijn altijd persoonlijk, met significante details en hij weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Arwin pakt de incasso’s direct op, houdt mij op de hoogte en rekent een fair bedrag voor het innen van facturen. Maar ook als bedrijfsjurist heeft Arwin aan onze zijde gestaan. Hij geeft gerichte adviezen en bespreekt alle mogelijkheden, haalbaarheid en kosten alvorens we samen een GO geven aan het traject. Zijn doortastendheid waarderen we zeer! Arwin behandelt de zaak alsof het om zijn eigen geld gaat. Dat onderscheidt hem van andere collega’s. Een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf!”

Stefan van Diggelen, Director, Optimizers B.V | Optimizers Nordic AB (Sweden)

“Arwin heeft voor Optimizers de leveringsvoorwaarden, distributieovereenkomsten en licentievoorwaarden opgesteld. Dit heeft geresulteerd in een goed leesbaar formaat welke voor ons internationaal bruikbaar is”.

Erik Hulleman, Directeur Bestisol Harderwijk

Mulderij Bedrijfsjuristen laatst ingehuurd voor een langslepende zaak. Na jarenlang zelf bellen en brieven versturen het toch maar uit handen gegeven aan Mulderij Bedrijfsjuristen. Het blijkt toch maar weer dat ieder goed is in zijn eigen vak want binnen 2 weken was de zaak afgerond en had de klant aan alle betalingsverplichtingen voldaan. Wij waren totaal verrast en zullen dan ook vaker gebruik gaan maken van zijn diensten. Wij hebben het als zeer prettig ervaren”.

Daan de Jong, Vormgever&Joomla! Webdesigner Eigenaar van reclamebureau at Mediagroep Barneveld

“Arwin heeft voor Mediagroep Barneveld een incasso met een complex juridisch verweer doeltreffend en tot volle tevredenheid afgewikkeld. Merkbaar dat hij veel ervaring heeft met dit type dossiers. Zeer deskundig, praktisch en klantgericht”.

Arjan Berends, eigenaar van Alles.nl Ermelo/Putten

Arwin Mulderij staat Allesvan.nl Ermelo/Putten bij in incassozaken en dit naar onze volle tevredenheid. Maar ook in persoonlijke juridische kwesties staat Arwin mij in raad en daad bij; kwam ’s avonds nog bij me thuis langs en gaat dan tot het uiterste…”

Tini Worp, Bedrijfstherapeut, counselor en coach

“Ik heb Arwin ingeschakeld voor een factuur die een opdrachtgever niet betaalde. Ik heb Arwin ervaren als kundig op het gebied van incasso en wat ik fijn vind: hij is zeer goed benaderbaar. Ook zijn brieven dwingen respect af vanwege de duidelijke, nette en inhoudelijk sterke tekst waarbij de boodschap niet mis te verstaan is. Mocht ik onverhoopt weer een incassojurist nodig hebben dan weet ik wie bel!”

Annemarie de Bruin, eigenaar van HRM LINQ

Arwin heeft in zijn rol als bedrijfsjurist voor mij een Legal Scan van mijn onderneming uitgevoerd. En wat bleek… Arwin adviseerde op maar liefst 17 punten een aanscherping of aanvulling in de bepalingen van de Voorwaarden. Dit terwijl ik in de overtuiging was dat mijn Algemene Voorwaarden de lading prima dekte. Dus voor de puntjes op de i, en onder het motto “Voorkomen is beter dan achteraf Gedoe”, kan ik elke ondernemer de expertise van Mulderij Bedrijfsjuristen aanbevelen. Arwin, bedankt voor je professionaliteit, expertise en zorgvuldigheid!” (Testimonial BNI Harderwijk Gershwin).